Optimal mixyoga
Medicinskyoga och yin yoga

Jag har ett par slutna grupper / termin med max 15 deltagare i varje grupp.

Yin Yoga bygger på Tao Yogans väl beprövade kinesiska övningar. Den är meditativ och lugn där fokus ligger på kroppens yin delar som bindväv, leder och ligament. Höft, lår, bäckenben och nedre delen av ryggen är framför allt de områden man jobbar med. Övningar utförs på golvet och man håller varje position i tre till fem minuter.

Hathayoga syftar till att få kontroll och balans i kroppens energisystem. Den medicinska yogan är även den lugn och terapeutisk. Andningen är central och rörelserna ger dig smidighet och ett inre lugn. Yogan innehåller både mjuka och inkännande kroppsövningar/positionermsom kombineras med meditation som ger direkt och energimässig balans på alla plan; fysiskt, mentalt och emotionellt.

I mina yogaklasser ”Optimal Mixyoga” är fokus på våra posturala muskulatur. Målet är att aktivera de muskler som styr vår hållning, släppa på spänningar, få kroppen rörligare och starkare. Jag blandar rörelser från yinyogan, hathayogan och den medicinskayoga.

Övningarna utförs med utgångspunkt utifrån din egen förmåga och kapacitet. Passet avslutas alltid med en skön avslappning.

För mer information och anmälan maila info@heleneshalsorum.seHelenes Hälsorum
Bergslagsvägen 38
617 30 Skärblacka

070-976 63 67
info@heleneshalsorum.se