Hälso och träningsresor

Vi anordnar ett par gånger om året resor. Målet är att vi ska MÅBra, kanske våga testa något nytt och utmana oss själva utan att känna prestation. De som tidigare rest med oss har varierar både i ålder och erfarenhet av träning. Du kan följa oss oavsett om du väljer att resa själv, med en partner eller vän. Sedan 2017 har vi rest till Kroatien och vi kommer i framtiden erbjuda andra resmål.

Följ med oss på den 9:e resa till vår favoritplats i Kroatien.

2024-09-20 – 2024-09-27 – Losinj i Kroatien – En oas av läkande natur.

Tillsammans på den fantastiska ön Losinj  ” Island of vitality” kommer vi svettas, skratta, umgås och skapa fina minnen.

Omgivningarna och naturen är oslagbar och den perfekta platsen för träning och återhämtning för kropp och själ. I ett skönt och behagligt klimat, på vackra platser och med kristallklart vatten finns alla förutsättningar för att vi ska få en fantastisk och underbar vecka.

Vi bor på Hotell Punta. Ett trevligt 4-stjärnigt hotellkomplex med bekväma, fräscha rum. Hotellet ligger på en grön platå med utsikt över havet och staden Veli Losinjs hamn. Med sin fina spa avdelning, inomhus- och utomhuspool samt vackra omgivningar är hotellet perfekt för en aktiv semester.

Målet med resan är att vi ska må bra, få en fantastisk vecka tillsammans, testa något nytt och utmana oss själva utan att känna prestation.

Vi kommer erbjuda dig 3-4 schemalagda träningspass per dag och vi blandar mellan

Yinyoga, Medicinskyoga, Hathayoga, Optimal-mixyoga, QiGong, Styrkepass med olika upplägg exempelvis tabata och intervall både med och utan redskap, Vattengympa, Pilates, Afrodance, Optimum Träning (postural träning) samt en föreläsning om Optimum Metoden

En av dagarna är avsatt till vandring eller om man föredrar att ta en vilodag. Varje individ är unik och vi kommer se till att just du får de bästa förutsättningarna för en meningsfull och bra träningsvecka.

I priset ingår transfer t/r Norrköping-Arlanda flyg t/r Arlanda-Rijeka Transfer i Kroatien, del i dubbelrum samt halvpension, exl dryck, 3-4 schemalagda träningspass om dagen, tillgång till gym och SPA/ relax avdelning, vattenflaska, funktionströja.

Pris: 16 190 kr
Enkelrumstillägg: 3 100 kr

Heléne Strandberg: Licensutbildad PT, Hälsocoach, optimumtränare, yogalärare
Stefan Strandberg: Licensutbildad tränare/coach och inspiratör.

Veckorna innan avresan skickar vi ett veckoprogram, bra att packa lista och lite mer information om transfer och tider.

På vår FB och Instagram Helénes Hälsorum finns en massa härliga bilder från tidigare resor.

Varmt välkomna med frågor/ Heléne & Stefan Strandberg.Helenes Hälsorum
Bergslagsvägen 38
617 30 Skärblacka

070-976 63 67
info@heleneshalsorum.se