Hälso och träningsresor

Vi anordnar ett par gånger om året resor. Målet är att vi ska MÅBra, kanske våga testa något nytt och utmana oss själva utan att känna prestation. De som tidigare rest med oss har varierar både i ålder och erfarenhet av träning. Du kan följa oss oavsett om du väljer att resa själv, med en partner eller vän. Sedan 2017 har vi rest till Kroatien och vi kommer i framtiden erbjuda andra resmål.

Äntligen kan vi presentera vår nya destination. Tossa de Mar.

2023-05-16 – 2023-05-23 – Tossa de Mar, Spanien

Tossa de Mar är en liten kustort som ligger längs kusten Costa Brava i Katalonien i Spanien. Här finns fina sandstränder i mysiga små vikar. Kusten runt orten är dramatisk och väldigt vacker.

En av höjdpunkterna i Tossa de Mar är den medeltida stadskärnan som är omgiven av en gammal mur, som ligger uppe på en höjd, och på vägen upp slås du av oerhört vackra vyer över havet och kusten. Tossa de Mar har ett medelhavsklimat och har en behaglig temperatur för våra träningsaktiviteter under maj månad.

All transfer ingår från Skärblacka/Norrköping till slutdestinationen Gran Hotell Reymar. Vi flyger från Arlanda till Barcelona och tar oss sedan vidare med buss 90 min till vårt hotell. Alla rum är bokade med havsutsikt.

Under veckan har vi 3-4 schemalagda pass per dag samt en träningsfri dag för egna aktiviteter/utflykter. Vi blandar olika träningsformer för bästa känsla och välmående ex: yoga, qigong, funktionell träning, pilates, afrodance, tabata, cirkelpass mm. Resan passar alla oavsett träningserfarenhet och målet är ej prestation utan att ha kul och må bra.

I priset ingår:
• Transfer t/r Norrköping-Arlanda
• Flyg t/r Arlanda-Barcelona
• Transfer i Barcelona
• Del i dubbelrum samt halvpension, exl dryck
• 3-4 schemalagda träningspass om dagen
• Tillgång till gym, SPA och padelbana
• Vattenflaska, funktionströja

Pris: 14 290 kr                    
Enkelrumstillägg 3 100 kr

Heléne Strandberg: Licensutbildad PT, Hälsocoach, optimumtränare, yogalärare
Stefan Strandberg: Licensutbildad tränare/coach och inspiratör

Veckorna innan avresan skickar vi veckoprogram, bra att packa lista och lite mer informationom transfer och tider.

Varmt välkomna med frågor/ Heléne & Stefan Strandberg.

Följ med oss på den 9:e resa till vår favoritplats i Kroatien.

2023-09-24 – 2023-10-1 – Losinj i Kroatien – En oas av läkande natur.

Tillsammans på den fantastiska ön Losinj  ” Island of vitality” kommer vi svettas, skratta, umgås och skapa fina minnen.

Omgivningarna och naturen är oslagbar och den perfekta platsen för träning och återhämtning för kropp och själ. I ett skönt och behagligt klimat, på vackra platser och med kristallklart vatten finns alla förutsättningar för att vi ska få en fantastisk och underbar vecka. Vi bor på Hotell Punta. Ett trevligt 4-stjärnigt hotellkomplex med bekväma, fräscha rum. Hotellet ligger på en grön platå med utsikt över havet och staden Veli Losinjs hamn. Med sin fina spa avdelning, inomhus- och utomhuspool samt vackra omgivningar är hotellet perfekt för en aktiv semester.

Målet med resan är att vi ska må bra, få en fantastiska vecka tillsammans, testa något nytt och utmana oss själva utan att känna prestation.

Vi kommer erbjuda dig 3-4 schemalagda träningspass per dag och vi blandar mellan Yinyoga, Medicinskyoga, Hathayoga, Optimal-mixyoga, QiGong, Styrkepass med olika upplägg exempelvis tabata och intervall både med och utan redskap, Vattengympa, Pilates, Afrodance, Optimum Träning samt en föreläsning om Optimum Metoden

Vi kommer även att vandra en utav dagarna och det kommer finnas möjlighet att testa SUP (stand up padling). Varje individ är unik och vi kommer se till att just du får de bästa förutsättningarna för en meningsfull och bra träningsvecka.

I priset ingår
• Transfer t/r Norrköping-Arlanda
• Flyg t/r Arlanda-Rijeka
• Transfer i Kroatien,
• Del i dubbelrum samt halvpension, exl dryck
• 3-4 schemalagda träningspass om dagen
• Tillgång till gym och SPA/ relax avdelning,
• Vattenflaska, funktionströja.

Pris: 14 400 kr
Enkelrumstillägg 3 100 kr

Heléne Strandberg: Licensutbildad PT, Hälsocoach, optimumtränare, yogalärare
Stefan Strandberg: Licensutbildad tränare/coach och inspiratör

Veckorna innan avresan skickar vi ett veckoprogram, bra att packa lista och lite mer
information om transfer och tider.

På vår FB och Instagram Helénes Hälsorum finns en massa härliga bilder från tidigare resor.
Varmt välkomna med frågor/ Heléne & Stefan Strandberg.

 Helenes Hälsorum
Bergslagsvägen 38
617 30 Skärblacka

070-976 63 67
info@heleneshalsorum.se